Team Spoedeisende Hulp RTL5

Medical Media House ontwikkelde samen met co-producent Concept Street uit Hilversum de nieuwe medische realityserie Team Spoedeisende Hulp voor RTL5.

Medical Media House verzorgde de productie, redactie, de opnamen op locatie en de montage. Samen met ons team van bevlogen cameramensen, verslaggevers, redacteuren en editors kwam deze prachtige, succesvolle tv-serie tot stand.

 

Team Spoedeisende Hulp was gedurende 3 seizoenen regelmatig het best bekeken programma van RTL5

 

Het programma:

Voor het programma Team Spoedeisende hulp (RTL5) legden onze camera's gedurende 3 seizoenen de werkzaamheden van medewerkers van de Spoedeisende Hulp vast. We waren voor de opnamen te gast in Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede, Meander MC in Amersfoort, Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) te Nijmegen en in Ziekenhuis Groep Twente (ZGT) in Almelo.

In iedere aflevering keken we mee met de medische zorgverlening aan spoedgevallen in beide ziekenhuizen. We volgden de behandelingen vanaf binnenkomst op de Spoedeisende Hulp (van een gebroken pols tot zeer grote trauma’s) en registreerden de gevoelens en ervaringen van de teams die zich dag en nacht inzetten voor spoedpatiënten.