Over ons

Medical Media House, Hét medische productiebedrijf!

Medical Media House is specialist pur sang waar het gaat om de creatie en productie van medische videocontent. We weten als ervaringsdeskundige in te springen op de specifieke vragen omtrent de mogelijkheden, productie en toepassing van videocontent binnen de medische- en geestelijke gezondheidszorg.

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen zijn terecht voorzichtig waar het gaat om het toelaten van camera’s ten behoeve van het maken van video-opnamen.

Hygièneregels maar ook privacy en veiligheid van patiënten en medewerkers spelen hierbij een belangrijke rol. Bij een ziekenhuisopname komt bij de patiënt vaak onzekerheid en spanning om de hoek kijken. Daardoor is er juist binnen deze omgeving een sterke behoefte aan programmamakers met uitstekende sociale voelsprieten en sensitiviteit.

 

 

 

Historie

Programmamakers Rik Dalhuisen (1975) en Mark van Geersaem (1970) hebben jarenlang gewerkt aan landelijke medische televisieprogramma's waaronder:

Vinger aan de Pols, Chirurgenwerk, TraumaCentrum, Het Kinderziekenhuis, Afslag UMC, Het Academisch ziekenhuis, De polikliniek en vele andere titels voor publieke- en commerciele omroepen.

Na deze ervaring in de landelijke media en de zakelijke markt slaan ze in 2010 de handen ineen.

Mediaproductiebedrijf Medical Media House is sindsdien uitgegroeid tot een constante, betrouwbare en creatieve partner voor hoogwaardige videoproducties.

Wij werken voor: ziekenhuizen, specialistische klinieken, privé klinieken, geestelijke gezondheidszorg, pharmaceuten, apotheken, revalidatie-instellingen, producenten van medische hulpmiddelen, organisatiebureau voor medische congressen, producenten van medische apparatuur en andere toeleveranciers voor de medische sector en zorg.

Ons team

Medical Media House werkt intensief samen met een groot aantal freelance specialisten die helemaal thuis zijn binnen de gezondheidszorg. Een vaste schil mensen die regelmatig en snel ingezet kunnen worden indien gevraagd. Onze pool van freelancers bestaat uit regisseurs, cameramensen, redacteuren, techneuten, en editors. Allen met jarenlange ervaring in de productie van medische videocontent.