AVL-NKI darmkankercentrum

Opdracht

Het Antoni van Leeuwenhoek heeft ons benaderd voor het helpen ontwikkelen en produceren van pakkende afdelingsfilms over de 5 grootste AVL-NKI kankercentra. De korte afdelingsfilms moeten de kijker het gevoel geven dat AVL-NKI hèt ziekenhuis is op het moment dat iemand te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis als het krijgen van kanker.

Aanpak

Het Antoni van Leeuwenhoek is specialist pur sang waar het gaat om de behandeling van- en onderzoek naar kanker. Niet alleen vanwege de faciliteiten in de kliniek en de ervaren specialisten, maar zeker ook door de samenwerking met het eigen onderzoeksinstituut NKI.

 

AVL-NKI kan trots zijn op de behandelingen die ze de patiënt kunnen bieden. Daarom hebben we gekozen voor een on-Nederlandse aanpak. We lieten een aantal zorgprofessionals van het Antoni van Leeuwenhoek vertellen hoe het komt dat zij de juiste partij zijn voor de patiënt. Waar zit de kracht, wat maakt de behandelingen uniek en waarom is ervaring essentieel voor een optimaal resultaat? Door te kiezen voor deze insteek werden de quotes stelliger en voel je als kijker de drive en overtuiging doorklinken van de professionals dat dit ‘the place to be’ is voor de patiënt.

Overzicht projecten